Váš průvodce světem kraniosakrální terapie...

Pružnost nervového systému

Postgraduální kurz pro všechny profesionální terapeuty, kteří si přejí získat znalosti v oboru NeuroEnergetické medicíny
Pružnost nervového systému
Seminář vede:
Roger Gilchrist, MA, RPE, RCST (USA)
Kraniosakrální biodynamiku studoval u jejího zakladetele, Franklyna Sillse a asistoval Sillsovi u dalších tréninků. Spousta Rogerových studentů ho považuje za skvělého pedagoga. Je autorem knihy Cranioscral Therapy and the Energetic Body a publikoval množství článků na téma energetického léčení a často přednáší na sympoziích po celém světě.
více informací
Postgraduální kurz je pořádán ve spolupráci s Wellness Institute (New York) a jeho absolvováním získáváte certifikát. Tento seminář učí dovednosti a principy nezbytné pro kvalifikaci v NeuroEnergetické medicíně/terapii a je součástí tříletého výcviku v NeuroEnergetické medicíně/terapii. Seminář představuje vyšší úroveň porozumění v neuro-energetické terapii. Získáme hluboký náhled na to, jak šok a trauma ovlivňuje nervový systém, bioenergii a lidskou fyziologii. Na tomto základě začneme prakticky zkoumat, jak obnovit zdraví a celkovou pohodu. Seznámíme se s novými postupy a nástroji. Zejména se zaměříme na podporu pružnosti nervového systému a jeho větší odolnost. Jeho resilience, to je adaptabilita, flexibilita, kapacita pro změnu a samoregulaci, která otevírá širší škálu možností ve vlastním životě a při naší práci s klienty. Schopnost přizpůsobit se změnám, pustit stará zranění a emocionální vzorce a kreativní samoregulace se zvyšuje. Vede to k většímu komfortu v těle, fyziologické homeostázi, klidné mysli a skutečné jasnosti ducha. Náplň semináře Hlubší porozumění Primární respiraci jako organizujícímu principu života. Přehled konceptů NeuroEnergetické terapie a jejich vztah k Biodynamické Kranosakrální terapii. Hlubší porozumění Vrozenému plánu léčení a jednoduché přístupy, které napomáhají tomu, aby se projevil s větší silou. Nervová facilitace: jak fyziologie nervové soustavy udržuje inertní vzorce. Terapeutické řešení při ošetření facilitovaných nervových drah. Spojení mozkového kmene a nadledvinek a vztah jejich soustavy k akutním a chronickým vzorcům zdraví. 4 typy inertních fulker: poučení o různých druzích fulker a o tom jak organizují inertní energii, nervový systém, mysl, emoce a různé úrovně fyzických procesů. 4 typy šoku: všechny inertní vzorce obsahují ve svých kořenech šok. Jak pochopit povahu šoku a to jak dochází k zahlcení živého systému. Způsob jak si s tím poradit terapeuticky jako základ naší práce. Pružnost nervového systému a jak jí napomáhat terapeuticky. Myšlenka založená na práci amerických výzkumníků, která je novým mezníkem v oblasti psychologie a zdravotní péče. Dovede nás k porozumění, jak podpořit pružnost, adaptabilitu a kreativní samo-regulaci u našich klientů a v našich vlastních životech! Seminář vychází z jádra principů biodynamické kraniosakrální terapie. Rozšíříme tyto principy učením o pružnosti nervového systému a možnostech, jak ji zlepšit, aby vedla k efektivnějšímu žití, vyšší úrovni vědomí a větší integrace těla-mysli-ducha. (prozkoumáme území nová, v porovnání s náplní předchozích Gilchristových seminářů) Komu je určen Postgraduální kurz, stejně jako celý výcvik, je otevřený jakýmkoli profesionálním terapeutům, kteří si přejí získat znalosti v oboru NeuroEnergetické medicíny. Doktoři, sestry, kraniosakrální terapeuti, polaritní terapeuti, psychologové a neurologové, fyzioterapeuti, maséři a jiní terapeuti jsou v tomto výcviku vítáni.

kontaktní telefon:
kontaktní e-mail:
Cena:
15.500 Kč - při úhradě do 4.9.2015
sdílet