Váš průvodce světem kraniosakrální terapie...

Psychosomatické problémy s močovým měchýřem

Dobrý den, paní Králová,
chtěla jsem Vás poprosit o konzultaci. Už skoro tři měsíce trpím problémy s močovým měchýřem. Je možné, že je to i kvůli některým mým blokům (rodinné problémy), ke všemu jsem dost citlivá (až úzkostlivá). Ráda bych se naučila tolik si věci nebrat a netrápit se tím, co nemohu změnit. Chtěla jsem se proto zeptat, zda by kraniosakrální biodynamika byla na tyto problémy vhodná?
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem,
Bára H.

Dobrý den, 

kraniosakrální biodynamika je celostní metoda, takže přistupuje k člověku jako k celku, kde vše je propojeno a vše spolu souvisí. Každá jednotlivá změna vždy ovlivní celek. Díky tomu léčí na všech úrovních - fyzické, psychické, emocionální i spirituální. 
Co se Vašeho konkrétního problému týká - mám vyzkoušené přímo na svém synovi, že na močové ústrojí je skvělá. Syn se narodil s vrozenou chlopní v močovodu a díky tomu se jinak vyvíjely ledviny. Poté pravidelně podstupoval kranio ošetření a nyní má jednu ledvinu zcela normální a druhá není tabulková (je rozšířená), ale po testech zjistily, že je plně funkční. Také se pracovalo s močovým měchýřem, který je méně pružný, ale syn už čůrá proudem a ne přerušovaně. Lékaři říkali, že jsou to skvělé výsledky, které děti s touto vadou obvykle nemívají. Takže Vám tuto terapii mohu jedině doporučit. 

sdílet