Váš průvodce světem kraniosakrální terapie...

Šťítná žláza

Dobrý den, již několik let se léčím se štítnou žlázou, nejprve jsem brala léky na sníženou funkci štítné žlázy,ted již rok na hyperfukci. v únoru jsem byla nemocná a brala silná antibiotika a ted jsem měla testy opět špatné a i hladina cukru se mě zvýšila. mim o jiné mám uzlíky a paní doktorka by mě nejraději viděla na operaci...může mě tato metoda nějak pomoci? chytám se všeho, operaci odkládám...díky za odpověď

Dobrý den, 

předně děkuji za důvěru, se kterou jste se na mě obrátila. 
Určitě bych Vám tuto metodu doporučila. Tím, že uvádí do rovnováhy celý nervový systém, zároveň se balancuje i hormonální systém, neboť jsou spolu v úzkém propojení. Dá se také pracovat konkrétně i se štítnou zlazou jako takovou. Nicméně Vám nemohu slíbit, že se vyhnete operaci, neboť tato metoda, aby měla v případě jako je Váš viditelné účinky, obvykle vyžaduje opakování ošetření, nikoli pouze jedno. Zároveň nevím, jak až moc je Váš stav akutní  a v jaké celkové kondici jste. To vše ovlivňuje počet ošetření a celkovou délku terapie.. Když jsou zdravotní problémy dlouhodobé, nejde je vyřešit třeba za týden. 
Tato terapie je celostní, takže řeší i příčinu vzniku problému, ne jen jeho nasledky. Zároveň je potřeba zmínit, že nenahrazuje lékařskou péči. 
S pozdravem a přáním všeho dobrého 

sdílet